Funksjonen for å vise avsenderen av en melding at den er lest er tilgjengelig både i app og i webapplikasjonen. Velger du å "OK"-e en melding ser de andre med tilgang til denne meldingsboken at du har bekreftet og når du har bekreftet meldingen.

Fant du svaret?