Velg et barn eller en elev under Grupper og elever. Øverst i meldingsboken trykker du Hvem har tilgang. Der ser du foresatte, eleven selv, ansatte og andre, og om de kan lese, skrive eller begge deler. Noen kan være begrenset til enkelte typer innhold, for eksempel bare fravær.
Her kan du også velge dine egne push- og e-postvarsler for akkurat denne meldingsboken, i stedet for valget i Profil.
Det er administratorene ved enheten som gir og fjerner tilgang (se Meldingsboken til et barn eller en elev).

