OM du ønsker å fjerne en person fra en meldingsbok kan dette enkelt gjøres fra administrasjonsmenyen og "administrere meldingsbøker".

Åpne den aktuelle meldingsboken og velg nedtrekksmenyen til hlyre for å åpne valgpanelet. Her kan man både endre personens tilganger eller fjerne mersonen helt fra meldingsboken. En slik endring vil IKKE overstyres av evt. synkroniseringer fra folkeregisteret eller administrasjonsløsninger.

Fant du svaret?