Trykk Aktivitet ved et barn for å sende det til en aktivitet, flytte det fra én aktivitet til en annen, eller ta det ut av aktiviteten.
Når du sender et barn til en aktivitet, skjer det flere ting:
Alle ansatte ser hvilke barn som er på hvilke aktiviteter.
Barnet blir registrert som sett.
Andre ansatte kan telle barna på aktiviteten, ikke bare barna i sine faste grupper.

