Velg del timeplan i under forberedelser. Om en timeplan endres etter at den er delt vil dette merkes tydelig her.

Du velger hvilken klasse du vil se. Du kan også velge å vise enkelt-læreres timeplan eller vise timeplan for rom for å vise når et rom brukes og av hvem.

Selve URL-en til den delte timeplanen kan deles med personer utenfor organisasjonen som ikke har påloggingsmulighet (andre ansatte, foresatte, elever...) Kopier og del URL-en med andre og de kan se timeplanen. Om det gjøres oppdateringer kan man velge å oppdatere den delte timeplanen. URL-en vil allikevel være den samme.

Man kan også eksportere timeplanen til PDF ved å trykke “print”

Fant du svaret?