Trykk på hengelåsen foran navnet på planen (Lås planen). Da står det at planen er låst, og når.
En låst plan kan ikke endres, få nytt navn, slettes eller lages på nytt. Du kan fortsatt se alle fanene, skrive ut, og bruke romskjermene.
Trykk på hengelåsen igjen og Lås opp for å endre planen. Alle administratorer kan låse opp.
Låsen gjelder bare planen. Endringer i Grunndata, for eksempel skoledagen eller rommene, gjelder også låste planer.

